de voordelen

Alle voordelen van het Nicosil System op een rij

De voordelen van het Nicosil System

Met het vernieuwende Nicosil Systeem kan je je silo snel, makkelijk en volledig bedekken. Het systeem is ontworpen met een eenvoudige en doordachte constructie, wat blijkt uit het feit dat je het eventueel zelf kunt installeren. Dit betekent dat losliggende en vervuilde gaaskleden op of rond de silo voorgoed verleden tijd zijn. De voordelen van het Nicosil Systeem zijn samengevat in drie punten: het is efficiënt, handig en duurzaam. Hieronder vind je de redenen waarom dit zo is.

Efficiënt

Met het Nicosil System bespaar je tijd doordat het zeer eenvoudig en met minimale fysieke inspanning te gebruiken is. Het gesleep en gesjouw met zand, autobanden en andere silo-afdekkingen is verleden tijd. Je hoeft na het sluiten niet meer op de metershoge silo te klimmen om deze na te spannen, omdat je het systeem vanaf de grond kunt bedienen. Hierdoor is het vele malen veiliger en praktischer dan je huidige manier van werken. Bovendien is het systeem nagenoeg onderhoudsvrij. Efficiënter kunnen we het afdekken van een sleufsilo niet maken.

Praktisch

Met het Nicosil System hou je je sleufsilo schoon, zonder zand, kleden of autobanden. Je hoeft ook geen opslagruimte vrij te houden voor onhandige silo-afdekkingen. Met het systeem heb je altijd de juiste afdekking in het juiste formaat. De gaasafmeting kan worden aangepast aan de silo-inhoud en er zijn losse elementen om je silo later te verlengen. Je hoeft niet op de silo te klimmen of machines te gebruiken om het gaaskleed en de ratels te bevestigen. Door de landbouwfolie over de silowand te plaatsen en hierover het gaaskleed te spannen, is de silo bovendien water- en luchtdicht afgesloten. Bij schades of monsteringen hoef je slechts één baan te openen en kan de rest van het systeem blijven zitten.

nicosil-system-afdeksysteem-silo-oprolsysteem

Duurzaam

Het Nicosil System garandeert een lange levensduur van tientallen jaren dankzij de originele Nicosil gaaskleden en degelijke onderdelen, zoals RVS spanners. Bovendien wordt het gaaskleed netjes opgerold, wat de kans op beschadigingen, invloed van het weer, en ongedierte verkleint. Zo blijft het Nicosil System schoon en draagt dit bij aan de duurzaamheid. Omdat er geen water en stroom nodig is, is het systeem niet onderhevig aan storingen en onderhoud. Met het Nicosil System heb je dus een betrouwbaar en duurzaam afdeksysteem voor jouw silo.