Het Nicosil® System installeren

Door ons - of door uzelf

Uw Nicosil® System installeren

Met het innovatieve Nicosil® System kunt u uw silo snel, eenvoudig en volledig afdekken. Het is een eenvoudige doordachte constructie, wat ook blijkt uit het feit dat u het systeem eventueel zelf kunt installeren. Losliggende, vervuilde gaaskleden op of rond de silo zijn hiermee verleden tijd. Het Nicosil® System is dan ook in drie voordelen samen te vatten: het is efficiënt, praktisch en duurzaam. Waarom dat zo is, ontdekt u hieronder.

Het Nicosil® System door ons laten installeren

Wilt u graag ontzorgd worden? Laat uw Nicosil® System dan professioneel door ons installeren. Eén van de VCA-gecertificeerde, ervaren monteurs van Brokers Kunststoffen komt dan bij u op locatie om het systeem te installeren. Goed om te weten: al onze monteurs zijn getraind om het Nicosil® System te mogen uitvoeren. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat. Wilt u de installatie door ons laten uitvoeren en bent u benieuwd naar de investering, neem dan contact met ons op. Assisteert u onze monteur tijdens de installatie, dan krijgt u een korting op uw investering.

Het Nicosil® System
zelf installeren

Het correct inmeten en installeren van uw Nicosil® System is een klus die u ook zelf kunt uitvoeren. Het systeem wordt dan bij u aangeleverd in standaard pakketten, inclusief bijbehorende montagematerialen. Voor een correcte installatie volgt u de instructies in onze uitgebreide montagehandleiding. Let wel: deze instructie gaat ervan uit dat u beschikt over de benodigde technische vaardigheden én dat u in staat bent om het vermelde gereedschap op de juiste manier te gebruiken. Wilt u het systeem liever door ons laten installeren, neem dan contact met ons op.

nicosil-system-montage-silo
brokers-nicosil-handleiding-preview-cover

Handleiding van het Nicosil® System downloaden

Twijfelt u of u het Nicosil® System zelf kunt installeren of dat u toch onze professionele hulp moet inschakelen? Vul hier onder uw gegegevens in, download de installatie handleiding (PDF) en ontdek het.