Over Brokers Kunststoffen

Leverancier van het Nicosil System

Gras, maïs en/of mest afdekken

“Ik wil gras, maïs en/of mest snel, eenvoudig en volledig kunnen afdekken. En dat zónder losliggende, vervuilde gaaskleden op of rond de silo. Maar ja… Hoe doe ik dat?” Dit vraagstuk hoorden wij, Brokers Kunststoffen, van steeds meer klanten in de agrarische sector.

Steeds meer klanten zochten dus naar een efficiënte en ergonomisch verantwoorde oplossing. Maar die was er nog niet.

Het gepatenteerde Nicosil System

Nog niet inderdaad, want wij voelden ons méér dan geroepen om hier iets aan te doen. Daarom hebben wij samen met TenCate/Solmax, als leverancier van kwalitatief hoogstaande gaaskleden, het gepatenteerde Nicosil System ontwikkeld. En nu – enkele jaren later – kunnen wij met zekerheid zeggen:

het Nicosil System biedt u de beste bescherming van uw kuilvoer of mest. Gegarandeerd.

Over Brokers Kunststoffen

Brokers Kunststoffen is gespecialiseerd in flexibele kunststoffen als folies, gazen, vliezen, weefsels en zeilen. Door de jaren heen hebben wij bewezen sterk te zijn in de landbouw, tuinbouw, bouwnijverheid, grond-, weg- en waterbouw (infra) en logistieke sector. Van een kleine plaatselijke touwhandel – opgericht in 1927 – hebben wij ons in bijna honderd jaar ontwikkeld tot een internationaal opererend bedrijf.

De toegevoegde waarde van Brokers

We hebben klanten zowel in Europa als daarbuiten. Met onze jarenlange expertise en gepatenteerde Nicosil System (en andere producten) kunnen we ook voor jou waarde toevoegen. We zijn trots op onze uitstekende service, persoonlijke betrokkenheid en Twentse nuchterheid, die bijdragen aan de toegevoegde waarde die we bieden. Deze kernwaarden zijn sinds onze oprichting in ons DNA verankerd en vormen de basis van ons succes.

Interesse in het Nicosil System?